Windows Registry Utilities (WRU) - Soft - Arad - 2006 Nationala

Informatii generale

  • Categorie: Soft
  • Judetul: Arad

Descriere

Soft utilitar privind imbunatatirea performantelor si sporirea securitatii sistemului Microsoft Windows (NT/2000/XP/2003).
Are o interfata intuitiva si usor de folosit. Utilitatea conceptului e demna de apreciat.

Tehnologii

Visual Basic, Windows Registry Editor

Cerinte sistem

Platforma Microsoft Windows.
Pentium II, AMD K6, 450MHz, 64MB RAM

Realizatori

Mocanu Alexandru

  • Scoala: Liceul “Iuliu-Maniu”
  • Clasa: XI
  • Judet: Arad

Screenshots


nu inteleg ceva din screenshoturi: codul care efectueaza schimbarile este de tip VBscript sau cand dai click pe un link ti se deschide programu care efectueaza modificarea? sau trebuie manual modificat :question:

Muflonel

Utilitatea conceptului e demna de apreciat.Imi place ca aveti incredere in voi. Bravo! Asta se asteapta de la noi

Tu poti sa citesti textu’ ala cu galben pe fondu’ ala?P.S: gpedit.msc

dani.user

nu inteleg ceva din screenshoturi: codul care efectueaza schimbarile este de tip VBscript sau cand dai click pe un link ti se deschide programu care efectueaza modificarea? sau trebuie manual modificat :question:da, in aceasta varianta codul este de tip VBscript.
nu inteleg, ce trebuie modificat manual...? la ce te referi?
Anonymous


da, in aceasta varianta codul este de tip VBscript.
nu inteleg, ce trebuie modificat manual...? la ce te referi?Ok, deci VBscript. Partea cu "manual", ma gandeam ca poate situ da indicatii utilizatoruilui cum sa schimbe manual cu regedit setarile in registri.

Sa inteleg ca programul tau foloseste doar api-uri deja implementate. Nu cred ca ai scris tu toate scripturile alea. Deci sa inteleg ca ai folosit ceva de genu “copy / paste” in butonul tau,nu?

nu sunt apeluri catre api-uri, sunt tweak-uri care schimba valori din registrii.Apropo, m-am uitat la cerinte si am vazut si NT pe langa 2000,Xp,2003. Daca nu ma insel tweak-urile astea nu existau in NT mai vechi de 5.0 (2000)

cica ala de mai sus is io :stuck_out_tongue:

Anonymous


Apropo, m-am uitat la cerinte si am vazut si NT pe langa 2000,Xp,2003. Daca nu ma insel tweak-urile astea nu existau in NT mai vechi de 5.0 (2000)mda, pacat ca astia de la microsoft au inventat si NT 5.0 :wink:
din cate vad nu este mentionata versiunea OS-ului... si in legatura cu win2000, un citat de la Microsoft:
" Windows 2000 and XP are built on NT technology and both are generally better optimized for networking than Windows 9x and even NT4. "

:wink:

Nu va suparati , dar din cate stiu eu sunt o gramada de fisiere gen tweaks for Windows Xp care prezinta in detaliu ce valori trebuie schimbate in registri pentru a face o anumita chestie ? Nu vreau sa fiu rautacios…Dar programul tau e doar un script care inglobeaza mai multe tweakuri de pe net ???