XEOTYPE - Roboti - Maramureș - Lucrari 2020 Online

Informatii generale

  • Categorie: Roboti
  • Judetul: Maramureș

Descriere

Ideea acestui proiect a pornit din dorinta de stapanire a unor componente digitale, analogice, wireless si de stocare prin interfatarea acestora intr-un singur dispozitiv compact.
Proiectul in sine are rolul unui server web dar si a unui server local, a unui cloud de stocare a datelor, a unui server de hosting pentru web dar mai presus de toate, are rol in monitorizarea si controlul unei case de la distanta. Distanta este una nemarginita, singurul criteriu cerut pentru aceasta functie este un dispozitiv cu conexiune la internet (PC, laptop, tableta, smartphone, Smart TV, etc. ).
Toate componentele fiind aranjate intr-o carcasa de PC de dimensiuni relativ reduse ii aduce un plus din punct de vedere al portabilitatii fiind si relativ usor pentru functiile indeplinite.
Sistemul in sine este un PC complet operabil doar adaugand un monitor, o tastatura si un mouse.

Tehnologii

Raspberry Pi 4
Arduino Micro

Cerinte sistem

PC/Laptop/Telefon

Realizatori

Darius Giurgi

  • Scoala: Colegiul National “Dragos Voda”
  • Clasa: 12
  • Judet: Maramureș
  • Oras: Sighetu Marmatiei

Screenshots

Hello!
Te rugam sa pui si un link catre un repo cu codul sursa de la proiect + (in mod ideal) si o documentatie a proiectului! Merci :slight_smile:

Buna, un link catre repo a fost trimis pe mail-ul contact@infoeducatie.ro dupa cum era specificat in formularul de inscriere.