Xpression News - Web - Constanta - 2007 Nationala

Informatii generale

  • Categorie: Web
  • Judetul: Constanta

Descriere

Xpression News (X-News) se inscrie in categoria scripturilor de management al stirilor si al continutului pe siturile care suporta PHP. X-News este un sistem avansat dar in acelasi timp foarte usor de folosit. Procesul de instalare este complet automatizat si dureaza mai putin de doua minute.
Scriptul prezinta un panou de administrare online (din browser), interfata complet configurabila (atat in backend cat si in zona de afisare a stirilor), ajustarea timpului, arhivare automata, generator de feed-uri RSS, editor de articole cu functii de completare BBCode, gruparea articolelor pe categorii, atribuirea de pictograme articolelor (scriptul se ocupa de downloadarea pictogramei si de redimensionarea ei).
Autorii articolelor au posibilitatea de a completa doua rubrici la publicarea articolelor: short story si full story. Exista de asemenea un manager de imagini pentru imaginile uploadate.
O alta functionalitate importanta este sistemul de management al permisiunilor. Drepturile de acces la panoul de control ale fiecarui reporter sau comentator inregistrat sunt precizate cu exactitate de catre administrator. Scriptul suporta de asemenea atasarea comentariilor la articolele publicate. Zona de comentarii poate fi protejata optional de un sistem de verificare CAPTCHA care s-a dovedit foarte eficient in lupta impotriva SPAM-ului.
Interfata suporta mai multe limbi, acestea putand fi instalate prin simpla adaugare a fisierelor corespunzatoare in directorul “language”.

Tehnologii

PHP, JavaScript

Cerinte sistem

Orice platforma cu server web Apache instalat si suport PHP. Nu necesita MYSQL

Realizatori

Dumitrache Andrei

  • Scoala: C.N. ,Mircea cel Batran’’
  • Clasa: X C
  • Judet: Constanta

ScreenshotsEste optimizat pentru motoarele de cautare?