Xtream Tutorials - Web - Hunedoara - 2007 Nationala

Informatii generale

  • Categorie: Web
  • Judetul: Hunedoara

Descriere

Site-ul ofera o paleta bogata de tutoriale realizate de catre noi(deocamdata), scripturi, surse (din tutoriale) si programe free ale unor terte parti. Pe langa furnizarea de informatii se incearca crearea unei comunitati prin intermediul forumului.

Tehnologii

PHP, MySQL, JavaScript, Action Script, Ajax

Cerinte sistem

Pe partea de server:
PIV 2 Ghz, 512 MB RAM, HDD 60 MB, Apache 2.0, MySQL, Server mail si php.

Pe partea de client:
Browser Mozilla FireFox, Opera, IE cu flashplayer instalat.

Realizatori

Dolca Robert

  • Scoala: Colegiul National Aurel Vlaicu
  • Clasa: 9
  • Judet: Hunedoara

Hasna Daniel

  • Scoala: Colegiul National Aurel Vlaicu
  • Clasa: 10
  • Judet: Hunedoara

Screenshots

In formularul de inscriere a fost trecuta si o colaboratoare. Puteti sa o treceti va rog? Este vorba de Zota Patricia.Multumesc.

Multumesc si eu, Robbby! :smiley:

As fi recunoscator daca m-ati critica putin :smile:. As avea nevoie de parerea voastra. Sper sa fei cat mai multi care isi dau ca parerea deoarece din punctul meu de vedere e foarte important. Multumesc.

Tutorialele sunt scrise de voi sau doar preluate de pe Internet.

Pentru a vedea sectiunea contact am nevoie sa fiu logat? :confused:

Cand vreau sa ma inregistrez imi zice ca deja sunt inregistrat. De ce nu faci si un search pentru a gasi ce am nevoie mai usor?Cheers :smiley:

Tutorialele sunt facute (inregistrate de noi deoarece sunt tutoriale video).Am hotarat ca trebuie sa fi inregistrat pentru a ajunge la sectiune de contact pentru a evita pe cat posibil spamerii.Pe versiunea aceea sunt cateva erori. Poate chiar esti inregistrat. Incearca sa te loghezi. Iar daca nu merge incearca sa te inregistrezi din nou cu alte date. Tocmai am facut un user si a mers totul ok.Exista deja un search trebuie sa te duci la sectiunea respectiva si pe bara din stanga este cautare (inteleg ca este o problema la usurinta de utilizare).In nou versiune nu va fi pt toate tutorialele nevoie de user (si parola) administratorul putand selecta acest detaliu la fiecare tutorial in parte.Alte sugestii, nelamuriri, probleme?Iti multumesc St3faN si celor care ma vor mai ajuta.

Esti deja inregistrat.

Inapoi


Asta imi zice cand dau click pe inregistrare. Nu, nu m-am inregistrat. Parerea mea e ca sectiunea contact trebuie sa fie accesibila chiar daca nu ai un user pe site :smile:.
Searchul nu ar fi mai bine sa fie pus direct pe prima pagina, sa iti dea numele tutorialului si apoi cand dai click pe el sa iti ceara username&password?

voi tine cont de observatiile taleincearca sa iti stergi cookieurile de la bestbot.info daca iti da eroarea asta inainte sa completezi datele. Daca va merge te rog spune-mi sa stiu ce sa repar.Astept si o parere despre tutoriale daca ai putin timp liber .

Is faine tutorialele. Daca le pui si voce cred ca o sa ajunga daca nu ma insel primul site cu tutoriale in romana pentru C#, Flash… Pe mine ma deranjeaza putin acel cerc rosu care apare cand dai click. De ce nu ai pus niste nume mai relevante(Ex : buttonConcatenare)? Nu trebuia sa pui speed pe film :stuck_out_tongue:.

Cu cat se scrie mai repede (pt ca numai acolo e speed) cu atat sunt mai mici filmuletele si mai usor de incarcat pentru utilizator.

Avem in plan sa pune si sunet la tutoriale (cautam voce :stuck_out_tongue:) si sa schimbam programul pentru inregistrare si sa utilizam Adobe captivate (din pacate trial deoarece e destul de scump) care ofera si posibilitatea sa punem etichete (balonase ca in benzile desenate si multe alte chestii pentru a face cat mai atractive tutorialele si mai mici) si nici nu mai apar cercurile acelea.Mai sunt nelamuriri? Astept si parerea altora (nu vreau sa se inteleaga ca ale tale nu sunt ok :smiley: ).

Am publicat varianta care se apropie de cea finala. Astept parerile si sugestiile voastre. Daca aveti timpul necesar nu mi-ar displace sa votati (daca aveti user) si/sau sa comentati tutorialele.www.bestbot.info