Yay,ro - Gaming Business - Web - Galati - 2010 Nationala

Informatii generale

  • Categorie: Web
  • Judetul: Galati

Descriere

Yay.ro este un portal care permite vizitatorilor sa se joace in mod gratuit si sa-si deschida propriile concursuri pe site, folosind jocurile adaugate de administratorii site-ului prin Admin Control Panel. Cei mai buni jucatori primesc dreptul de a investi bani reali in propriile concursuri, din care pot iesi foarte avantajos in castig.

Astfel, fiecare utilizator, care este in TOP 3 pe un anumit joc in cadrul portalului YAY.ro, are ocazia sa-si deschida propriul mic business in cadrul site-ului, cu sanse considerabil de a iesi in profit. Utilizatorii obisnuiti, care nu sunt neaparat in cei mai buni 3, au dreptul de a participa la concursurile deja deschise, trebuind sa achite doar taxa de intrare stabilita de contest holder. Yay.ro ofera 3 credite din start, fiecarui utilizator nou care se inregistreaza, pentru a-i incuraja pe membri sa fie activi in cadrul site-ului si sa aibe sanse reale de a castiga concursuri.
Yay.ro aduce in prim plan o modalitate revolutionara de a aduce profit, absolut noua in internetul romanesc, folosind avantajele unei comunitati active, fara a fi nevoie de a-i distrage atentia cu publicitate.

Tehnologii

ASP.NET, C#, .NET Framework, JS, XHTML, CSS, MM Game Library.

Cerinte sistem

.NET Framework, Visual Studio 2008.

Realizatori

Bosneaga Alin

  • Scoala: Colegiul National ,Al. I. Cuza" Galati
  • Clasa: 11
  • Judet: Galati

ScreenshotsInteresant conceptul :smiley: , si intr-adevar mi se pare foarte original :wink:
Astept sa-i vad si prezentarea :smile:

Îmi place foarte mult design-ul tău. E foarte modern și se vede că ai trudit ceva la el :smile:

Mi se pare mie sau ai folosit și puțin HTML 5 ?

Va multumesc pentru feedback. :wink:
Nu, n-am folosit deloc HTML 5. Doar XHTML 1.0/ CSS 2.1 si JS/AJAX.