Zeroo - Web - Suceava - 2006 Nationala

Informatii generale

  • Categorie: Web
  • Judetul: Suceava

Descriere

Zeroo.be este un portal romanesc cu informatii variate. Puteti gasi stiri diverse, informatii despre starea vremii, horoscop, bancuri dar si download-uri, sfaturi seo si modul de traduceri online!

Tehnologii

HTML, CSS, PHP, MYSQL

Cerinte sistem

conexiune internet si Firefox sau Internet Explorer

Realizatori

Buha Ionut-Claudiu

  • Scoala: Colegiu National “Nicu Gane”
  • Clasa: XII
  • Judet: Suceava

Screenshots

Bancurile sunt in fisiere statice .html ?

Stirile cum le preiei ? Ai acordul publicatiilor sa faci asta?

Sa vedem ce va iesi… dupa doi ani de absenta al orasului Falticeni la Galaciuc :smiling_imp::dar oh… alt+printscreen pe viitor si nu scrie Falticeni la adresa de email… :flushed:

  1. De ce domeniul .be?

    2. Legat de mail ai putea sa specifici ca nu este oferit direct de voi ci prin live.com.

    3. Cum functioneaza traducatorul on-line? E facut de voi?
Mega_Bytu


2. Legat de mail ai putea sa specifici ca nu este oferit direct de voi ci prin live.com.Eh, la fel cum vremea e de la weather.com, programele de la port.ro, cauta telefoane de la www.searchromania.net, informatiile din sport sunt de la goalslive.com, horoscopul de la www.acvaria.com iar stirile sunt din ziare(care acum nu ma sunt de fapt)
Si download si seo nu exista.

Si am incercat sa traduc ceva si cu un cuvant a mers, dar la mai multe da un fel de time out(as in se tooot incarca :disappointed: ).

atunci de ce n-as folosi direct serviciile site-urilor de pe care strange informatia Zeroo? macar nu o truncheaza nimeni …

.be = Belgia ??? Ce legatura are cu Belgia?

Am incercat sa vad ce zice vremea la Timisoara, unde sunte eu. Si imi zice ca sunt 14grade Celsius. Nu stiu care e treaba, ori mi-e mie cald, fiindca stau fara tricou pe mine :stuck_out_tongue:, sau nu va merg voua bine termometrele :smiley:. Va sugerez sa schimbati sursa d la care luati feed-ul…

Mega_Bytu

atunci de ce n-as folosi direct serviciile site-urilor de pe care strange informatia Zeroo? macar nu o truncheaza nimeni ...Un argument, si cred, cel mai puternic e: pe situ asta ai toate infromatiile gata stranse, nu mai trebuie sa umbli tu sa le aduni

Riiight… well, I’ll just stick to my netvibes for now.

ciprybalea
Mega_Bytu

atunci de ce n-as folosi direct serviciile site-urilor de pe care strange informatia Zeroo? macar nu o truncheaza nimeni ...Un argument, si cred, cel mai puternic e: pe situ asta ai toate infromatiile gata stranse, nu mai trebuie sa umbli tu sa le aduni

Exista si live.com sau start.com pentru asta :smiley:

Cred ca stiu de ce au ales .be Pentru ca era moaca prin noiembrie sau decembrie.

Am luat si eu vreo 3-4 :smiley:

Si domeniul este o problema al meu vine luni :smile: ! (pacat ca s-o scumpit domeniile .ro :disappointed: ) la site mi-a placut acel header dar nu ai continuat restul design-ului in acel stil … iti da impresia de alt portal de informatii si divertisment ! … vezi de unde iti iei toate rss-urile si toate datele ca sigur este va fi o intrebare pusa pe aceasta tema ori de juriu ori de public ! :smiley:

Jay-C


Cred ca stiu de ce au ales .be Pentru ca era moaca prin noiembrie sau decembrie.
Am luat si eu vreo 3-4 :smiley:Pentru prezentarea de la Galaciuc, pana la urma pe ce domeniu e situ, conteaza prea putin. Doar din punctul de vedere al faptului ca se vrea un portal romanesc, trebuie sa fie pe un .ro. Stiu ca un .ro e scump. Noi am cumparat unul cu hosting pe un an sau 2, nu mai stiu sigur, si ne-a costat 2 milioane. Si am luat de la cel mai ieftin ofertant. Bine ca avem sponsori generosi :laughing:

baieti… sorry pt intarziere in raspunsuri dar cik nu prea am fost pe acasa… asa ca acuma am sa va dau toate raspunsurile si toate explicatiile necesare pentru a intelege despre ce e vb in proiectul meu mai exact.

Jay-C

Bancurile sunt in fisiere statice .html ?
Stirile cum le preiei ? Ai acordul publicatiilor sa faci asta?bancurile nu-s in fisiere statice html, linkurile sunt rescrise pentru a putea fi accesate mai usor de motoarele de cautare.

Stirile sunt preluaqte din rss-uri oferite de publicatii pentru ca alta varianta nu prea mi s-a oferit de a le prelua si asta a fost singura varianta care le-a convenit si celor de la ziare. Deci da ... am si acordul publicatiilor de a prelua stirile.
Mega_Bytu

atunci de ce n-as folosi direct serviciile site-urilor de pe care strange informatia Zeroo? macar nu o truncheaza nimeni ...Zeroo este un serviciu asemanator cu multe alte situri gen itbox.ro. Folosesti zeroo.be din acelasi motiv pentru care folosesti si acele situri. Ai acces mai usor la servicii, la informatie chiar daca ea este "trunchiata". Portalurile care ofera de obicei servicii full... adica stiri si alte informatii netrunchiate platesc pentru ele, si platesc chiar foarte mult.

Si in caz ca nu stiti mai toate siturile care preiau stiri in totalitate sunt in ilegalitate deoarece dupa cum apare pe www.ziua.ro

Consiliul de Onoare al Clubului Roman de Presa cere tuturor detinatorilor de pagini de Internet, care preiau articole si stiri din editiile electronice ale ziarelor, sa respecte legea privind drepturile intelectuale.
In conformitate cu noile decizii ale Clubului Roman de Presa, site-ul ZIUA nu mai permite preluarea de stiri decat in urmatoarele conditii:
- preluarea fara cost a unor materiale de presa se poate realiza doar in limita a 500 de semne, dar fara a depasi jumatate din articolul sau stirea in cauza. De asemenea, ZIUA permite preluarea, exclusiv, a pozelor semnate ZIUA Foto.
- preluarea a mai mult decat cele prevazute anterior se poate realiza doar in conditiile unui acord scris, financiar sau de alta natura, incheiat cu ZIUA.
- preluarea oricarui material, cu respectarea conditiilor anterioare, se face precizand sursa si avand link catre articolul aflat pe situl ZIUA.
In cazul nerespectarii acestor conditii, ZIUA isi rezerva dreptul de a actiona in judecata datorita violarii legislatiei in vigoare privind drepturile intelectuale.


In aceste conditii eu sunt dezavantajat dar macar sunt corect cu publicatiile care imi ofera aceste stiri.

Este normal sa nu poti prelua stiri decat cu acordul lor dar se pot stabili contacte cu agentii de presa, asa cum am facut noi. Se si plateste, normal, informatia osta dar poti face o treaba serioasa.