All SMS - Web - Teleorman - 2006 Nationala

Informatii generale

 • Categorie: Web
 • Judetul: Teleorman

Descriere

site utilizat pentru trimiterea de mesaje sms la un contact sau la o lista intreaga, cu posibilitatea de a alege dintre mai multe numere ale aceluiasi contact, si cu posibilitate de importare a listelor de contacte exportate din outlook

Tehnologii

php, mysql. Pentru ca mesajele sa fie trimise efectiv este necesar gateway-ul “Now SMS”( http://www.nowsms.com/ ) si un telefon mobil conectat la calculator, sau o conexiune cu un provider de telefonie mobila

Cerinte sistem

php4, mysql4 recomandat php5 mysql5, si iar pentru trimitere este necesar gateway-ul “Now SMS”( http://www.nowsms.com/ ) si un telefon mobil conectat la calculator

Realizatori

Cotet Cristian

 • Scoala: Colegiul National “Unirea”
 • Clasa: 12
 • Judet: Teleorman

Carbunaru Daniela

 • Scoala: Colegiul National “Unirea”
 • Clasa: 11
 • Judet: Teleorman

Breazu Andreea

 • Scoala: Colegiul National “Unirea”
 • Clasa: 11
 • Judet: Teleorman

Zimnicaru Alexandra

 • Scoala: Colegiul National “Unirea”
 • Clasa: 11
 • Judet: Teleorman

ScreenshotsSper sa aveti semnal…:smiley:

“You don’t have this template defined”?

“Site Name”?

“Site logo”?Sa inteleg ca e un template luat de undeva?

ups :stuck_out_tongue:

iar semnal ai pe orange, eventual mai in deal :stuck_out_tongue:

liquidsnake

ups :stuck_out_tongue:
iar semnal ai pe orange, eventual mai in deal :stuck_out_tongue:Connex, sau na, acum Vodafone, nu are semnal pe acolo? Ca de obicei connexu are semnal mai bun ca orange...
Muflonel

Pentru ca mesajele sa fie trimise efectiv este necesar gateway-ul "Now SMS"( http://www.nowsms.com/ ) si un telefon mobil conectat la calculator, sau o conexiune cu un provider de telefonie mobilaDaca trebuie sa am telefonul conectat la comp, cum o sa aveti voi la prezentare, care mai e utilitatea siteului? Mai usor e sa trimiti sms direct de pe telefon, decat sa il legi la calculator si sa dai de pe siteu vostru........ Si ultima propozitie, legata de conexiune nu am inteles-o. Cine trebuie sa aiba conexiunea cu providerul de telefonie, ca telefonul banuiesc ca o are, altfel nu merge.... ? :smile:

ciprybalea: well… in caz ca nu ai citit bine, daca vrei sa trimiti sms-uri fara telefonul conectat la calc… iti trebuie o conexiune cu un provider… pentru ca site-ul este facut in special pentru firme care au multi clienti bla bla blaalecs: nu, nu este un template…

Conexiunea cu providerul e universala pt toti userii, facuta de admin, sau fiecare are ceva individual…? La asta ma refeream…

 1. Nu este un template luat(cumparat) ci este facut chiar de noi, clientul final isi pune logo-ul si ce mai vrea, site-ul a fost facut pentru a fi vandut

  2) Cel care doreste site-ul se ocupa de conectarea cu un provider sau la un telefon mobil (sau mai multe)

  3) Pagina de adminstrare a site-ului are un generator de seriale, care sunt folosite apoi pentru credite, acestea pot fi vandute, si clientii finali nu au treaba cu site-ul si cu conexiuni la provider sau telefon, ei doar vor sa trimita, si clientii care fac acest site profitabil sunt firmele care vor sa isi creeze o lista serioasa de contacte, sa intre pe site, sa selecteze lista, sa scrie mesajul o data si el sa fie trimis la toti printr-un singur click (ma rog, 2 clickuri ptr ca trebuie si confirmare) cu ce vor ei sa trimita, oferte speciale, noutati, etc. (nu fiecare firma sa isi puna site-ul la ei in calculator si sa il conecteze, e suficient una si celelalte cumpara credite:P)

  4) Sper ca am fost destul de explicit, scriu mesajul asta in graba ptr ca tre sa ma duc la pregatire la fizica ptr bac (nu cu profesori ca nu am facut deloc pregatire cu profesori, ci cu o colega :smiley: )
ciprybalea

Conexiunea cu providerul e universala pt toti userii, facuta de admin, sau fiecare are ceva individual....? La asta ma refeream......


Mi se pare si normal sa fie universala! Din pacate site-ul acum nu mai e online, desi a fost ceva timp online si functional, si oricine are acces la net putea sa intre si sa trimita sms-uri (daca isi cumpara credite).
Nu o sa pot sa il pun iar online functional non-stop pana la concurs, ar fi fost bine......
alecs

"You don't have this template defined"?
"Site Name"?
"Site logo"?

Sa inteleg ca e un template luat de undeva?


"You don't have this template defined" este template de sms, daca nu cumva ai vazut butoanele de sub acest mesaj:) poti sa dai edit, iti creezi un template si apoi ca vrei sa il utilizezi dai click pe el si parca "use" si apare automat la mesaj. (pentru firme de ex pot sa scrie datele lor, sa nu stea de fiecare data cand trimit mesaje sa caute nu stiu ce cod de inregistrare al firmei pe care vor sa-l includa in mesaje, isi fac un template, dau use si apare mesajul, ei completand apoi ce mai ramane, anuntul pe care vor sa-l faca la momentul respectiv.
Celelalte doua le-am explicat intr-un post anterior.
shoty

4) Sper ca am fost destul de explicit, scriu mesajul asta in graba ptr ca tre sa ma duc la pregatire la fizica ptr bac (nu cu profesori ca nu am facut deloc pregatire cu profesori, ci cu o colega :smiley: ):laughing: Dar Bacul s-a terminat de mult. Tu inca te pregatesti? Sau esti a 11a, si te pregatesti deja pt anul viitor?
ciprybalea


:laughing: Dar Bacul s-a terminat de mult. Tu inca te pregatesti? Sau esti a 11a, si te pregatesti deja pt anul viitor?


Pentru admitere... sunt destul de derutat zilele astea... abia astept sa se termine o data
shoty

Pentru admitere... sunt destul de derutat zilele astea... abia astept sa se termine o dataSi eu am admitere luni :smiley:. Din mate... Dupa aia deabea astept sa imi continui treaba cu proiectul pt Glc. pai............ Succes! :smiley:

Si eu la Univ. Buc. maine si la Poli luni la mate si din nou la Poli marti la fizik ( + si eu vreau sa imi continui proiectul ). Bafta…sa ne vedem studenti acolo :smiley:

thanks, bafta si tie ciprybalea.

Eu dau luni si marti la poli (automatica) si miercuri la constructii civile.

Professor_Khaos la poli la ce sectie dai?In legatura cu site-ul… asta e facut din toamna, a fost testat/utilizat aproape o jumatate de an… nu a aparut nicio problema pe care sa nu o fi corectat, nu stiu daca mai e ceva de facut la el…eventual lucruri in plus dar nu prea o duc bine cu timpul…nici macar dupa admitere.

la calculatoare where else?..sper k atunci knd ne vedem la Galaciuc sa fim deja colegi in viitorul an intai bafta multa :smiley:

Professor_Khaos

la calculatoare where else?...sper k atunci knd ne vedem la Galaciuc sa fim deja colegi in viitorul an intai bafta multa :smiley:


Sa speram, mersi la fel

Hm… legatura cu providerul de telefonie se face prin gateway-uri SMSC (parca asa se numeau, nu mai stiu ca am pierdut documentele) ?

Daca da, sunt foarte curios cum ai reusit sa implementezi in php asta. Poate in php5 ca in 4 e imposibil.

Sunt si eu interesat cum functioneaza exact:

1. Utilizatorului de rand ii trebuie NowSMS?

2. De ce trebuie neaparat un telefon conectat la calculator, pentru end-user? Se putea face mai simplu un pic pentru utilizator.