Am castigat sau nu?

Deci am participat anul acesta la infoeducatie la faza pe judet , am castigat locul I la soft educational ! Vreau sa stiu si eu daca merg la Galaciuc sau nu !

De fapt eu as vrea sa merg dar mi s-a spus ca nu pot ! Se poate o chestie ca asta ? Un castigator sa nu mearga ! LAMURITI-MA !

Da. Ramane la decizia comisiei judetene sau a inspectorului de profil cine merge si cine nu. Chiar daca ai luat locul I.

Winner !

Deci am participat anul acesta la infoeducatie la faza pe judet , am castigat locul I la soft educational ! Vreau sa stiu si eu daca merg la Galaciuc sau nu !
De fapt eu as vrea sa merg dar mi s-a spus ca nu pot ! Se poate o chestie ca asta ? Un castigator sa nu mearga ! LAMURITI-MA !Esti din Galati ? :laughing:

M-am linistit , desi proiectul meu era bunicel ! Nu sunt din Galati !

Da oricum mi se pare porcarie ! Atunci de ce mi-or dat locul intai ? De ce m-or lasat sa particip? La ce o fost bun concursu daca pleaca cine vrea comisia ? Hai ca sunt prea subiectiv da oricum ar fi fost misto sa merg la Galaciuc !

Da… aiurea rau situatzia… Poate imi zic ashtia shi mie ca nu ma duc… ca-i iau la bataie :laughing:

… poate pt. proiectu’ tau comisia a fost subiectiva. :unamused:

… poate ca proiectul care merge mai departe mai are niste resurse care pot fi exploatate pana la faza nationala depasind proiectul tau. :smiling_imp::

Hei, logica bunului simtz spune ca daca ai luat locul 1 ai dreptul sa vi la Galaciuc, asa-i firesc. Dar … comisia decide cine se duce pe locurile “subventionate” de stat. In cazul meu am iesit al 2-lea numai ca suntem 2 in echipa si deci unul dintre noi trebuie sa plateasca drumul si cazarea … no problem aici, exista sponsori! :wink:

Vorbeste cu inspectoru’ shi convinge-l ca meritzi sa vi la Galaciuc! :wink://dupa cum te exprimi esti de undeva de prin Ardeal … (Cluj ?!)

Nu sunt nici din Cluj ! Sunt mai din Vest !

Deci explicatia care mi s-a dat este urmatoarea ! La Pagini Web si la Soft utilitar au castigat doua echipe de cate 2 elevi fiecare (deci patru) iar la Galaciuc nu pot sa mearga decat patru persoane !

Ce am inteles eu din asta e ca sectiunile la care au participat ei sunt mai importante decat sectiunea la care am participat eu ! Dar atunci de ce se cheama concursul infoeducatie si nu INFOUTILITAR sau INFOHTML ! Totusi fiind un concurs interdisciplinar mi se pare firesc ca softul educational sa fie cel putin la egalitate cu softul utilitar ! Deci cum poti sa-i spui unui prunc care a muncit jumatate de an la un proiect ca nu poate sa mearga la Galaciuc pentru ca vezi doamne celelalte echipe de la celelalte sectiuni au mai multi membri ! Sunt foarte subiectiv cand spun ca proiectul a fost bun (trebuie sa ma credeti pe cuvant ! ) a luat locul I dar comisia a hotarat ca anul acesta judetul meu va participa decat pe doua sectiuni :Soft utilitar si Pg Web !

Parerea mea ca ar trebui sa mearga cate 1 de la fiecare categorie… asa mi se pare corect… Acum… nu decide noi.

am uitat de log-in :disappointed: mesaju de mai sus era de la mine

In vl a fost un echipaj cu un soft educational(btw a luat cupa siveco cu el) format din 3 baieti si 2 profesoare.

Inspectorul a zis ca fiecare echipaj care a castigat sa trimita un reprezentant la Galaciuc.Avem 4 proiecte - 4 oameni.

Mi se pare normal sa faca asa ,decat sa trimita 2 proiecte cu 2 oameni sau 1 cu 4 :fearful:

TheAndy

In vl a fost un echipaj cu un soft educational(btw a luat cupa siveco cu el) format din 3 baieti si 2 profesoare.Ce cauta profesorii in echipa ?:) :laughing: :smiley:

in principiu era echipa de cupa siveco:elevi,prof de info,prof de specialitate.Lucrarea era despre grafuri.Elevii au povestit da cand a fost vorba de cod(ActionScript) s-a bagat profu sa explice.Sunt curios ce fac la Galaciuc :laughing:

hahahaha…penibil! pai ce concurs este asta?

La olimpiada pentru cei cu handicap vezi vreun concurent fara handicap?

Si in cazul extrem…in care ar participa…nu cred ca ar lua si medalie…! :flushed: :flushed: :flushed: :flushed:

Acum asta e, fiecare om cu defectele sale, dar nu poti condamna o echipa pentru ca are 2 profi indrumatori. Haideti sa fim seriosi, ca si voi ati cerut ajutorul cuiva in realizarea proiectului. Macar noi am scris ca ne-a ajutat cineva. Nu avem de ce sa ne fie rusine cu ceea ce am creat IN ECHIPA si s-a dovedit a fi un lucru foarte bun, mai documentati-va si voi si veti vedea.TheAndy, nu mai fi asa curios. O sa vezi. Chestia cu codul e needificatoare, de altfel de ce ne-au selectat sa participam?? Si doar stii cine a fost in juriu.Bloodpath uite si cazul extrem, venim la Galaciuc si cu toate ca vine doar un singur coechipier, observi ca eu vorbesc la plural, adica de ECHIPA.Sper ca si voi sa faceti parte dintr-o asa echipa minunata precum e aceasta. Mai documentati-va inainte de a face afirmatii.Pentru lamuriri de cod, ne gasiti pe mail.

Din pacate pe unii dintre noi nu i-a ajutat chiar nimeni… Nu a avut cine… Stiu elevi care au mers la concurs cu proiecte facute in totalitate de un profesor. Da ce satisfactie mai ai cand castigi pe munca altuia?

“ART.1. Concursul interdisciplinar este un concurs dedicat elevilor cu aptitudini, înclinatii si interes pentru crearea aplicatiilor informatice”, nu profesorilor :smile:.

Winner !


Deci explicatia care mi s-a dat este urmatoarea ! La Pagini Web si la Soft utilitar au castigat doua echipe de cate 2 elevi fiecare (deci patru) iar la Galaciuc nu pot sa mearga decat patru persoane !Stati oleak ca io am o nelamurire aici... cum adica merg toti membrii echipei??
Si in echipa mea suntem doi si unu din noi isi va plati locul.
Mi se pare normal sa mearga cei care au castigat.

In alt caz... adica tu de ce nu poti sa mergi ??? pentru ca am vazut inscrisi pe cativa care nu au castigat si nici nu li s-a spus ca pot sa mearga.
In cazul Romountain din iasi de exemplu ei au luat la web locul 3, nu li s-a spus ca pot sa mearga si totusi apar pe lista.

Deci din chestia asta observ ca oricine poate sa se inscrie si sa merga... sau e doar o eroare izolata ???!!!

Ai foarte mare dreptate. Dar una e sa il faca altcineva pentru tine, si alta e sa te ajute.

Pe noi profii ne-au ajutat, adica ne-au dat sfaturi, ne-au corectat acolo unde erau greseli, ne-au aratat acolo unde nu stiam.

Nu vad ce e rau in asta. La o adica de aia sunt profi nu? Sa te invete si sa te ajute.

Din pacate eu nu vin la Galaciuc deoarece sunt cu admiterea la facultate, dar vom vorbi pe forum. Oricum eu sunt deschis oricaror discutii, si cred ca daca sunteti interesati, am foarte multe sa va spun despre concursuri, profi, softuri educationale.De altfel noi astia de la Valcea care nu stim ActionScript si nu stim codul din proiect si am fost ajutati de profi, vom reprezenta Romania la targul international de Soft Educational. Mai multe amanunte va dau pe mail daca vrei si sunteti interesati.

nu cunosc rezultatele de la iasi dar


Important: Lucrarile de mai jos sunt atat lucrari de la faza nationala dar si doar de la fazele judetene.
@admin : cum adica dar si doar de la

TheAndyUna din partile cele mai frumoase ale concursului este faptul ca se permit intrebari din public. Daca tu suspectezi echipa respectiva ca nu isi cunoaste proiectul sau nu are habar de ActionScript, poti sa le pui intrebari la prezentare pentru a verifica acest lucru.Pana la proba contrarie, ce spui tu sunt numai speculatii si esti sfatuit ca pe viitor, cand faci o observatie referitoare la un proiect participant, ea sa nu se transforme intr-un atac la persoana.Acelasi sfat este valabil si pentru ceilalti participanti: profitati de faptul ca se accepta intrebari din public pentru a lamuri astfel de aspecte, dar formulati-le intr-o maniera civilizata.