O! Abia astept sa ne vedem in tabara
Daca ai citit mai sus, eu am inceput de vreo 2 zile sa folosesc Irrlicht in C++. Vroiam sa incerc Irr cu BlitzMAX, dar am observat ca codul e aproape identic cu c++, asa ca nu se merita sa folosesc BlitzMAX.
Oricum, am inceput sa scriu un header care contine functii asemanatoare cu ale Blitz3d-ului. Pana acum am:
Graphics3D
AppTitle
ClsColor
ClsMode
RenderWorld
LoadAnimMesh
EntityTexture
Text
EndGraphics
CreateCamera
PointCamera
Sunt f. multumit de ce am facut pana acum. Poate apuc sa termin totul pana la Galaciuc
P.S. Mersi pt. apreciere
Ai incercat sa faci un header pt c++? Interesant shi eu am incercat sa portez MiniB3D-ul in c++ dar inca lucrezā¦
Eu cel putin nu sunt multumit de ce am facut pana acum caci in acest timp puteam sa fac mult mai multe dar dehā¦ Poate sti si tu cum e cand tre sa iesi in oras in fiecare zi de pe la 12 pana pe la 11-12 searaā¦ (astazi am venit mai devreme ca vroiam sa mai lucrez)
Da, un header. Eu nu stiam mai nimic de C++ pana acum vreo 3 zile asa ca iti dai seama ce fericit sunt Plus ca am gasit o chestie foarte interesanta care acopera in mare gol la VC++. E vorba de Visual Assist: http://www.wholetomato.com/ .
Daca tot folosesti BMAX, de ce nu incerci wrapperuā de Irrlicht? E mult mai puternic decat MiniB3D si stie si OpenGLā¦ poate fi portat pe alte platforme daca asta vreiā¦
Oricum, bafta cu editorul!