Cinema in aer liber

Ce ziceti de cinema in aer liber?! Suna aiurea? Nu chiar!

Daca punem o panza alba intre 2 copaci si scoatem pe geamul cabanei proiectoru’ (cabana in care s-a organizat anu’ trecut e super) ar trebui sa mearga. Nuh?! Nu ma prea pricep la proiectoare dar in principiu se poate. Alte idei ?!

Cine-aduce boxe ?

in principiu merge.

dar nu e chiar asa de simplu ca legi un cearceaf de 2 brazi.daca bate putin vant se vad valuri.Trebuie un ecran prins bine sa nu-l ia vantul si sa fie suficient intuneric(noapte,iluminat public).Si mai trebuie si ceva cablaj sa iesi in natura cu un calculator si proiector.

Si mai trebuie si oameni care sa nu se supere ca vad un film de 2 ori :unamused:

paaai … daca e destul de calma vremea (adica nu bate vantu) io zic ca merge si un cearceaf intre doi brazi :stuck_out_tongue: . Eu ziceam sa lasi toata aparatura in cabana si sa scoti proiectoru si boxele in geam. Cred ca ar fi suficient. :unamused:

Nu e mai usor sa facem asta pe terasa cantinei ?Daca scoti pe balconul cabanei profesorilor, pana la primii copaci este o distanta, nu stiu daca si cum se va vedea pana la distanta aceea.

Terasa cantinei ar fi okey numai sa vedem cum rezolvam cu organizatorii !

1 poti sa proiectezi decent noaptea 20 m si mai mult.

2 In reclama aia la bere cand pune meciu pe blocu vecin sunt cam aceleasi conditii.Distanta intre blocuri e cam 20-30 de m(gandeste-te ca o strada cu 2 benzi are 7-8 m) si in meci culorile prenponderente sunt verde,alb,rosu,albastru care contrasteaza puternic intre ele si nu exista colturi intunecate.de aia ii merge asa bine.

3 revenind la galaciuc poti sa proiectezi foarte bine pe cantina sau pe un ecran de proiectie sau pe cabane(zidu sa fie drept).Parca erau unele cabane din ciment din cate tin eu minte. :question:

4 problema sunetului e rezolvata in cel mai rau caz de speakerul proiectorului. :cry:

5 filmul trebuie sa aiba cat mai multe scene bine luminate(cer albastru si frumos,paduri vezi,etc) ca daca e intunecat pe proiector o sa fie si mai intunecat => nimic (filme horror sau asemanatoare)

6 hai sa votam filme:

eu propun star wars III

BlackKiss

Eu ziceam sa lasi toata aparatura in cabana si sa scoti proiectoru si boxele in geame o solutie buna daca nu ai cablu.asa oamenii trebuie sa ii inghesui intre zid si ecran.exista 2 probleme : sa nu incapa, sau sa fie prea inalti si sa li se vada umbra pe ecran.
la cinema proiecteaza din spate pentru ca au cu ce si scaunele sunt puse in plan inclinat.
la sedinte proiecteaza de pe masa si oamenii stau in spate.

Eu propun:

Eurotrip (again)

Kung Fu Hustle

Madagascar

Hitchhiker’s guide to the galaxy

The Perfect Score

si eu propun eurotrip(2 voturi)

Eu propun tot Eurotrip (3 voturi) si SW ep 3 (2 voturi)

Eurotrip -> 4 voturi

SW ep 3 -> 3 voturi

Bugs Bunny + Road Runner (aduc eu niste ep.) -> 1 vot :laughing:

NU SW3 va roooog :smile:

Eu propun Lolita

:smiling_imp:: :smiling_imp:: :smiling_imp:: :smiling_imp::

Saw

The Girl Next Door

Male Gigolo

si…o sa mai propun :smile:

galaciuc se apropie.

sa recapitulam cele mai votate filme si sa se ofere cineva sa le aduca :fearful:

Eurotrip si SW Ep. 3Eu mai zic si Madagascar… voi?

Salut eu as propune Girl next Door dar si filmul Sex is zero (l-a vazut careva?) mi se pare ceva super tare (si pot sa-l aduc) si bine inteles SW ep3.

The girl next door e mishto. Sex is zero… :unamused:. Am adormit la el. Mai mult mi-ar placea sa vad Kung Fu Hustle :smile:.

Vad ca sunt 2 seri atribuite filmelor la o ora la care se cam intuneca.In concluzie solicit organizatorilor sa urmarim filmele afara in natura ca-i racoare si bine si propun urmatoarele : … (hai sa ne decidem ca nu mai sunt multe zile)

Ramane Starwars 3?