Civilizatii preistorice - Soft - Hunedoara - 2007 Nationala

Informatii generale

  • Categorie: Soft
  • Judetul: Hunedoara

Descriere

Civilizatii Preistorice este un soft educational care se adreseaza claselor gimnaziale, fiind un suport didactic atat pentru profesori cat si un manual virtual interactiv cu lectii si teste de evaluare dinamice si animate structurate pe categorii. Programul are un asistent interactiv, care ajuta utilizatorul in rezolvarea cerintelor.

Tehnologii

Macromedia Flash, Photoshop

Cerinte sistem

CPU 500 Mhz, 128MB RAM OS 2000/Xp

Realizatori

Costache Emanuel

  • Scoala: Liceul de Informatica Petrosani
  • Clasa: a XII-a
  • Judet: Hunedoara

Lazar Mihai

  • Scoala: Liceul de Informatica Petrosani
  • Clasa: a X-a
  • Judet: Hunedoara

Screenshots

http://portal.edu.ro/index.php/articles/3870?catid=1461


no offense… ce are diferit soft`ul vostru, fata de cel prezentat la CUPA SIVECO in 2006…soft prezentat acolo de alte persoane din Iasi…interesant…

Dar … nu sunt identice? :-s … asa pare din screenshot.

dranaxum

Dar ... nu sunt identice? :-s ... asa pare din screenshot.exact asta cred si eu...ca softurile sunt identice., dar nu si realizatorii.
nu cred k o sa aiba prea mult "succes" cu un soft "luat" din alta parte....(parerea mea)...

hmmm din cate am vazut pe link-ul “furnizat” de mr.k caruia ii multumim :stuck_out_tongue:, am vazut ca programul poate fi downloadat.Ma gandesc eu acum ca nu cumva realizatorii (sau nu) din hunedoara au downloadat programul? hmmm it’s just a guess :confused:

dar nu stiu…nu bate la ochi? adica…presupun ca au participat pe judet…nu? foarte ciudat sa ajungi aici cu o lucrare care nu e a ta.nu zic ca au furat-o, nu zic ca NU au furat-o… dar daca intr-adevar s-a intamplat asa ceva…eu zic ca vor avea de furca cu tipii din iasi.cred ca cel mai binevenit lucru in acest moment ar fi o justificare din partea realizatorilor…asa se vor clarifica toate misterele.

Nu e batator la ochi deoarece comisia de la judet nu se implica (cu mici exceptii) atat de mult incat sa caute pe net sau altundeva lucrari asemanatoare sau identice.Poate numai prima pag din lucrare este inspirata de acolo :stuck_out_tongue:.

Robbby

Nu e batator la ochi deoarece comisia de la judet nu se implica (cu mici exceptii) atat de mult incat sa caute pe net sau altundeva lucrari asemanatoare sau identice.


macar cineva din public sa isi fi dat seama si sa zica....nu stiu cum au trecut de faza pe judet...interesant...
Robbby


Poate numai prima pag din lucrare este inspirata de acolo :stuck_out_tongue:.cum sa fie doar prima pagina inspirata de acolo?...si chiar de ar fi doar prima pagina "inspirata" de acolo...totusi...cum sa vii la infoeducatia cu un soft care nu iti apartine in totalitate....

A fost alegerea lor si sunt responsabili pentru aceasta.

cel mai bine e sa asteptam ziua prezentarii sa vedem daca prezinta lucrarea asta, poate pana atunci au timp sa modifice tot :laughing:dar acum ma intreb, oare cate softuri nu sunt copiate ori furate din alta parte ? :disappointed: pentru ca am mai vazut si la web un layout luat de pe un site cu template-uri si posibil sa mai fie :disappointed: :confused: si sper ca sa se descopere toate lucrarile care au copiat partial sau in totalitate alte aplicatii :exclamation:

Nu-ti face probleme:) Are grija comisia, au grija participantii…Si multe dintre softuri sunt foarte originale, iar ce s-a intamplat aici mi se pare penibil. Ma intreb daca cei din Iasi au vazut asta.

nu-mi fac griji pentru ca in comisie cred ca vor fi si studenti care cu sigurantza au vazut foarte multe site-uri, aplicatii si vor interveni daca va fi cazul.oricum, era mai bine daca observatia ca softul ar fi copiat trebuia facuta la concurs, deoarece cei care au incercat sa triseze au avut timp sa modifice ori sa caute alt proiect si in fata comisiei nu cred ca vor conta posturile de pe forum. cel mai frumos e sa nu te legi de soft/site pana la data concursului, pentru ca dupa prezentare (daca au avut elemente copiate din alta parte) nu vor mai putea modifica nimic si atunci ar primi si “rasplata” pentru “munca” lor :smiling_imp::iar daca cei din iasi ar vedea lucrarea lor postata pe forumul infoeducatie probabil ca vor cataloga infoeducatia drept un concurs de softuri/site-uri copiate si implicit cei care vin la acest concurs vor avea o imagine proasta, aceea de oameni fara personalitate,originalitate si care stiu doar copy&paste, dar e posibil sa ma insel (avand in vedere ca e primul an in care particip si nu stiu daca s-a mai intamplat asa si in alti ani)

pentru lucrarea asta cred ca cel mai simplu e sa ceri sursele. :smiley:pe care surpriza, or sa le uite acasa.te inseli, infoeducatie e deja catalogat ca un concurs corect tocmai prin faptul ca astia, ca cei de mai sus, sunt descalificati imediat. Acum 2 ani a fost o lucrare tot din petrosani daca mi-aduc aminte(sper sa nu gresesc), superba, din pacate insa anumite elemente n-au fost chiar… originale, si asta e. I-au descalificat.

eeh… uneori daca pleci in graba chiar le uiti :smiley:e bine ca ma insel si ca se iau masuri asa drastice cu privire la softurile copiate. problema e ca trebuie sa cunosti multe site-uri, multe aplicatii ca sa iti dai seama daca e copiat sau nu ca alta modalitate mai buna nu prea vad :smile:

Dupa parerea mea, o buna parte din respectul pe care Infoeducatie l-a castigat printre concursurile de acest gen a fost datorata rigorii cu care se evalueaza/analizeaza lucrarile. Asa ca (zic eu) sa nu va faceti probleme in legatura cu plagiatul/copiatul din surse nedeclarate, fiindca in repetate randuri, in anii precedenti, adeptii acestor practici au fost depunctati sau (vezi exemplul de mai sus) descalificati.Mai mult, tinand seama ca eforturile comisiei sunt sustinut si de intrebarile din public, e putin probabil ca astfel de “exceptii” sa treaca neobservate/nesemnalate/nesanctionate.

tebo, la InfoEducatie se incearca mereu sa se puncteze lucrarile care merita premiu si la care muncesc elevii respectivi, nu “rude sau prieteni” de prin alte tari mai mult sau mai putin indepartate.Cum spunea si Scytale, lucrarea de acum 2 ani a baietilor din Petrosani a fost descalificata. Intamplarea a fost cu atat mai urata cu cat lucrarea respectiva obtinuse o medalie de aur la alt concurs de acest gen, Infomatrix. Cazul nu a fost unicul de acest gen, alti baieti din Ploiesti obtinand o alta medalie de aur la Infomatrix cu o lucrare copiata (mai multe detalii aici: http://forum.portal.edu.ro/index.php?ac … t&id=92494).Cu acest mesaj doresc sa atrag atentia amatorilor de astfel de practici si sa le spun ca cei care pierd cel mai mult in urma intamplarilor de acest gen sunt chiar ei. Cand copiezi o lucrare nu castigi nici experienta de lucru si nici admiratia celor din jur. Ba mai mult de atat, poti sa te alegi cu o imagine nu prea buna in fata celorlalti participanti. Ce conteaza mai mult pe termen lung? Cunostintele tale in domeniu sau un premiu castigat pe nedrept?Comisia incearca sa faca tot posibilul pentru a descoperi astfel de practici insa pentru ca totul sa mearga bine e nevoie si de ajutorul celorlalti participanti. Asa ca, orice suspiciune ati avea in legatura cu o lucrare, nu va sfiiti sa atrageti atentia. Este in interesul tuturor ca astfel de lucrari sa fie descoperite.Mult succes tuturor!

mda…

o sa fie show anu asta… :laughing: :smiling_imp::

Mi se pare jalnic sa faci asa ceva ( daca intradevar chestia e adevarata ).

:imp:Pan’ la urma mai bine vii cu ceva simplist , da pe munca ta , decat cu “stelele de pe cer” da pe munca lu’ altu’. No offense ! :smiley:

Daca ar fi venit cu o lucrare simpla nu ar fi trecut de faza judeteana. Spre deosebire de cei care nu au castigat aceasta etapa ei nu trebuie sa isi plateasca tabara si deplasarea. Si nici nu cred ca banuiau ca o sa se afle sau poate nu le pasa pt ca vanau numai tabara (desi nu stiu daca ii va mai sponsoriza cineva in situatia de fata).

Eu zic ca n-or sa vina in tabara :smiley: