CMS16 - Web - Braila - 2008 Nationala

Informatii generale

  • Categorie: Web
  • Judetul: Braila

Descriere

CMS16 este un sistem inovator de administrare a continutului, folosind tehnologii avansate si foarte usor de utilizat.

Tehnologii

XHTML, CSS, JavaScript (Ajax, DHTML), PHP, MySQL, XML (RSS, Atom)

Cerinte sistem

256 MB RAM

Realizatori

Badea Sorin

  • Scoala: Colegiul National “Nicolae Balcescu”
  • Clasa: XI
  • Judet: Braila

Ciuca Bogdan

  • Scoala: Colegiul National “Nicolae Balcescu”
  • Clasa: XI
  • Judet: Braila

ScreenshotsEste cumva template… sau mi se pare mie? :smiley:

St3faN

Este cumva template.. sau mi se pare mie? :smiley:


si mie mi se pare ca e generat cu phpNuke...poate cu platinum...

Temele sunt facute de ei…asta sigur. Nu stiu sursa exact ce e cu ea. Il cunosc pe chessh si nu cred ca ar face d-astea.

Asteptam sa confirme…totusi mi se pare cam suspect :smile:.

Neah…oricum…dar de site-ul meu (News IT V2 - vezi lucrarile inscrise) poti spune ca e bazat pe ceva :smiley::D:D? It’s 100% made by me.

ShadowOne

Neah...oricum...dar de site-ul meu (News IT V2 - vezi lucrarile inscrise) poti spune ca e bazat pe ceva :smiley::D:D? It's 100% made by me.Despre site-ul tau se discuta la threadul deschis special pentru acest lucru :stuck_out_tongue:. Aici vorbim despre CMS16. Eu imi sustin in continuare ideea ca pare a template.

Sheesh…chill omule. Nu ziceam sa raspunda aici :neutral_face:. Ioi…nu mai sariti cu gura ca macar astia cu cap adunati de pe unde suntem sa ne intelegem civilizat. Nu suntem nici Softpedia si nici WarezBB. Ma rog…back ontopic.

si mie mi se pare ceva php nuke sau platinum

LOL. Ce template visezi ma? /:slight_smile: E codat de la 0 de mine. Dupa concurs, CMS-ul va deveni public si te vei lamuri atunci, avand sursa completa.
Cand vii cu astfel de afirmatii adu probe frate, nu arunca vorbe in vant pentru a-ti da aere sau pentru a influenta juriul.
@Shadow_one: Mersi pentru suport. Si sursa e 100% a noastra stai linistit. Eu am lucrat mai mult la HTML si CSS si doar putin la PHP. JavaScriptul este facut de colegul de echipa si PHP-ul in mare. :smile:

lol…don’t freak out man…noi doar ne-am exprimat opiniile doar de-asta exista forumu asta…fiecare are dreptul sa-si impartaseasca parerea…

@ShadowOne: Nu am zis cu rea intentie :smile:. Doar ca daca ai o lucrare mai buna nu trebuie sa vii aici si sa spui “uite a mea este mai tare, zi si tu daca nu e asa”. True? Imi cer scuze daca te-a deranjat :stuck_out_tongue: - PEACE! .

@chesh: Daca mie mi se pare ca e template asta nu inseamna ca si este (se pare ca nu sunt singurul care considera asta). Era doar o opinie pe care tu trebuia sa o aprobi sau sa o dezaprobi - cu sau fara probe. E bine daca nu este template… pentru a nu pati ca baiatul din Olt de anul trecut :laughing: .

PS: juriul nu este influentat de ceea ce vorbim noi aici pe forum. Comisia este capabila sa evalueze singura aplicatiile.

Site-ul e picat de tot. Daca tot e picat un error_reporting(0) n-ar strica pana-l rezolvati. :fearful:

De ce Admin CP arata ca fiind din Windows XP? :smiley:

St3faN

De ce Admin CP arata ca fiind din Windows XP? :smiley:


Aia a fost si ideea :smile: Oricum vor aparea mai multe modificari, asa ca nu te baza pe ce apare acum in print-uri. Cat despre site ca e down, am avut ceva probleme cu host-ul. :smile:

Stai ca nu inteleg. Vrei sa spui ca va fi o amestecatura intre Xp si Vista look? Nu prea se leaga…

Ideea-i ca ACP-ul va arata cumva iar frontend-ul va arata diferit. Template system…

chesh

LOL. Ce template visezi ma? /:) E codat de la 0 de mine. Dupa concurs, CMS-ul va deveni public si te vei lamuri atunci, avand sursa completa.
Cand vii cu astfel de afirmatii adu probe frate, nu arunca vorbe in vant pentru a-ti da aere sau pentru a influenta juriul.
@Shadow_one: Mersi pentru suport. Si sursa e 100% a noastra stai linistit. Eu am lucrat mai mult la HTML si CSS si doar putin la PHP. JavaScriptul este facut de colegul de echipa si PHP-ul in mare. :smile:cat despre faza cu influentatul juriului nu prea ai nimerit-o ... sigur nu stii cum e acolo, esti cel mai bun prin ceea ce faci si nu prin ce zici pe forum ...

Cyber()Cracke, that was funny :laughing: :laughing: :laughing:

St3faN

Stai ca nu inteleg. Vrei sa spui ca va fi o amestecatura intre Xp si Vista look? Nu prea se leaga..


/facepalm :neutral_face: ce treaba are aspectul acp-ului cu cel al site-ului? la phpbb sau wordpress cand modifici style-ul/tema se modifica si cel din Admin? :neutral_face: Designul ACP-ului va fi unul singur, pe cand cms-ul in sine poate avea mii de template-uri diferite :smile:
@Cyber()Cracke: Sa speram ca ai dreptate. Desi...traim in Romania, vorba lui Mircea Badea :smile: