Felicitari

Felicitari tuturor participantilor la aceasta sectiune… in primul si in primul rand lui Alexandru, realizatorul site-ului Mecena… sper sa nu jignesc pe nimeni spunand ca dupa parerea mea a fost cu cel putin o clasa peste celelalte lucari… bravo omule… mult succes…felicitari si wickedman, Mega Bytu, mitza, lailat, deathy si silviu (cei din timisoara), celor de la razboi, cei cu totalitarismul, narcis (infodrog) etc…a fost o concurenta acerba si am avut multe de invatat…

Ai uitat sa te feliciti :smile:

pt ce sa ma felicit? nu am primit nici macar o mentiune, deci nu merit felicitari :smiling_imp::

Nu neaparat premiul conteaza, ci faptul ca ai participat si ca stii tu ca lucrarea ta a fost mai buna decat celelalte dupa ce le-ai vazut.

Apropo… vreau si eu sa-i felicit pe cei din : Vaslui (Cristi), Maramures ( Alex, Geo si Arthur ), Timis ( Mitza, Teo, Deathy, si scuzati-ma ca nu-l mai stiu si pe al 4-lea om ), Prahova ( Alex ), Iasi ( Mihai ), Brasov ( Sever ) si nu in ultimul rand pe Florin din Bistrita pentru niste lucrari daca nu originale sau inovatoare, pentru ca mie mi-au placut foarte mult si acesta este parerea mea.

Pentru ca ai facut ceva foarte bun , imi pare rau ca juriul “nu cunoaste” sau poate nu vrea …

Vreau si eu sa ii felicit pe toti concurentii care au ajuns pe primele locuri si care nu au ajuns, majoritatea lucrarilor fiind super.Mambo rulz :stuck_out_tongue: pentru cei care stiu de ce :laughing: .

Felicitari tuturor celor care au fost premiati, dar in special pentru MECENA, atat pentru lucrare cat si pentru faptul ca a fost un gentelman. E singurul care a facut cinste cu pizza :smile:)

Ps. A fost chiar buna… Pacat ca nu ai mai venit sa gusti… M-ai ramasese o felie si era cam picanta, oricum. 10x!

Aplauze pentru toata lumea … a fost lume kool in tabara.

gata.s-a terminat.am ajuns acasa cu buza umflata.de ce?..va povestesc.

in primu’ rand vreau sa-i felicit pe toti cei care s-au intors acasa cu o diploma (web/soft). Chiar nu ma asteptam sa fie concurenta asa mare.

Am fost mirat cand am vazut ca am primit si eu ceva (SINCER ma asteptam sa fiu printre ultimii…). Oricum, mai e de lucrat.

Pai…felicitari in primu’ rand pentru florin (bistrita) . Apoi … mi-a placut foarte mult site-ul “Mecena” (dar nu mai stiu cum il cheama pe realizator). In fine,mi-au placut multe site-uri.

asa…acum marea cu sarea…ultima seara:foc de tabara,cantece,bautura…intru in camera; geamu’ deschis … mi-au disparut(in ordinea valorii in lei):aparat foto digital SiPix1300(~6.000.000)+incarcator si 4 acumulatorii 2100 (~800.000)+Nokia3310 pe abonament si incarcator(~3.500.000)+portofel-in care erau 1.700.000 si buletin. Faceti un calcul…

Cam atat…felicitari tuturor participantilor

PS:Floppy, bafta la siemens…sper ca acolo sa fii apreciat cum meriti :smile:

nks14


geamu' deschis .... mi-au disparut(in ordinea valorii in lei):aparat foto digital SiPix1300(~6.000.000)+incarcator si 4 acumulatorii 2100 (~800.000)+Nokia3310 pe abonament si incarcator(~3.500.000)+portofel-in care erau 1.700.000 si buletin.


Daca tot ai venit cu asha valori la tine trebuia sa ai grija de ele ... cand plecai din cabana trebuia sa ai grija unde le lashi (sa nu fie la vedere) ... in fine ... asta e ! Shi eu am vrut sa imi aduc aparatu foto digital Kodak CX4300 (~9.000.000)+incarcator si 8 acumulatori (~1.000.000)+laptop Compaq (~700 USD) ... shi nu le-am adus pentru ca nu vroiam sa le port de grija prin tabara.

da,ai dreptate :smile:)))

Daca am ajuns la capitolul “Pirderi…” fac si eu un apel catre cei care au gasit in ultima seara un ceas de mana “Piere Lannier”. Pls! :angry:>

Vorbind de pierderi: Floppy, ce a-ti facut cu paturile alea care lipseau ? :smiley:Eu din fericire nu am pierdut nimic, din contra am venit cu mai multe lucruri acasa ( ca toti de altfel ) tricoul de la Galaciuc pe care il voi trimite unei bune prietene din Timis :smile:.

Apropos de paturi, cand a venit femeia de servici sa verifice daca lipsesc paturi iam zis ca leam pierdut pe toate - normal, la mishto, nu s-a prins, a verificat camera de 2 ori, le-a numarat dupaia a mai intrat odata ca sa vada daca nu le-am scos pe geam, si in final dupa ce a verif camera profului a mai intrat o data.Partea faina e ca o patura costa 6000 de lei :stuck_out_tongue:.

Mega_Bytu

Partea faina e ca o patura costa 6000 de lei :stuck_out_tongue:.600.000 LEI poate. Pierzi 2 din astea si e ca si cum ti-ai plati tabara.
Jay-C

Vorbind de pierderi: Floppy, ce a-ti facut cu paturile alea care lipseau ? :smiley:am rezolvat cu paturile... din 4 una era de fapt in camera :stuck_out_tongue: 2le-a gasit femeia aia si una am motrosit-o noi cumva...
nks14


PS:Floppy, bafta la siemens...sper ca acolo sa fii apreciat cum meriti :smile:narcis, la siemens se pare ca am fost apreciat... nu stiu in ce masura "cum merit"... in fine, merit sau nu, peste o luna sunt invitat la festivitatea de premiere de la Munich, deci am unul din locurile 1, 2 sau 3... ceea ce e chiar bine dupa parerea mea, tinand cont de numarul de participanti...

Felicitari pentru galaciuc!..

Tabara a fost cum a fost, nu vreau sa ma bag la comentarii asupra cazarii sau meselor, dar ceea ce a facut galaciuc o experienta extraordinara pentru mine au fost oamenii, atmosfera, focul de tabara …si eventual bautura

Felicitari tuturor celor care s-au ales sau nu cu premii dar care au contribuit la distractie

deathy


Felicitari tuturor celor care s-au ales sau nu cu premii dar care au contribuit la distractieIn acest caz sa il felicitam si pe Mambo :laughing: :laughing: :laughing: a facut prezentarea super tare. :stuck_out_tongue: