Lista participantilor confirmati pana la

Salut,Deoarece majoritatea inspectoratelor au trimis confirmare cu lista elevilor si nu a lucrarilor, gasiti lista judetelor care au trimis confirmare pana la aceasta data la sectiunea participanti (deasupra listei de lucrari).

wtf :smiling_imp:: :exclamation: :exclamation: :exclamation: :imp: :imp: :smiling_imp:: Maramures nu e pe lista?!?!!?

Lista este partiala, cu confirmarile trimise pana la aceasta data.

am inteles dar totushi, suntem in 6 … mi s-ar fi parut normal ca in mai mult de 2 luni sa ajunga toate. nu? e doar o parere. :wink:

bah de ce apare acolo la fiecare proiect un singur participant? eu am facut grafuri cu corina, ea apare in lista “mare” de pe site, dar nu si pe cea confirmata. asta inseamna ca nu participa sau cum? la noi se stie ca merge. vivi?

nu intzeleg … judetzul Bistrita-Nasaud unde e? … adica ce e de ce nu figurez pe lista?

lordbyron: s-a rezolvat.Ba! voi sunteti turci? Nu stiti sa cititi? Este lista cu confirmarile primite pana acum. Pe masura ce vin confirmari din judete, apar in lista.

Daca nu este in lista, inseamna ca judetul respectiv nu a trimis inca confirmarea si trebuie sa intrebati la inspectorat la voi in judet de ce si cum.Va place sa scrieti mesaje multe multe si mici?

:laughing: s-a rezolvat pe reacu :angry:> uita-te mai atent la numele de pe lista mare si apoi la ce ai scris tu in doc. :imp:

mii de scuze vivi … aaaa … nu sunt turc … n-am citit eu toate post-urile (l-am citit numa pe-a tau) shi m-am repezit la document sa vad … o sa vorbesc eu cu proful meu.

Asa de curios … De la cine ai lista ? Ca mi se par cam putine confirmari … !

De ce Bucurestiu are 19 oameni ?:smiley: Sau 15 oameni platesc cazarea+transport+masa ?

Procedura dupa care a fost alcatuit acel doc este urmatoarea:

- s-au luat fax-urile primite de la judete.

- daca pe fax erau patru sau mai putini elevi distincti ei au fost trecuti, asociati cu cate o lucrare.

- daca erau mai mult de patru elevi in total, a fost trecut in lista primul dintre autori.Singurul scop al listei este informativ, ca sa vada aceia dintre voi care erau nelamuriti ca au fost confirmati oficial prin inspectorat (sau nu). Asocierea cu lucrarea nu este decat informativa, nu implica nimic.

Iar daca orgoliul lui byron a fost ranit, asta este.Bucurestiul are in general si la olimpiade mai multe locuri pentru ca este mult mai mare decat orice judet.Intrebarea ‘de la cine am lista’ mi se pare stupida, ce crezi, ca am scris-o din auzite, dupa zvonuri? (te rog, nu mai raspunde la aceasta intrebare, este retorica).

Ce serioase sunt Inspectoratele scolare si MEC. Mai sunt 7 zile pana la concurs, au avut la dispozitie 3 luni, si nici pana acum nu au trimis listele cu participanti.

Si sa nu mai spun ca n-am fost sunat de inspectoare sa ne dea detalii despre transport si sa ne faca cunostiinta cu profesorul insotitor ca nu au primit nush ce fisha de la Minister.Romania…

Vivi

Intrebarea 'de la cine am lista' mi se pare stupida, ce crezi, ca am scris-o din auzite, dupa zvonuri? (te rog, nu mai raspunde la aceasta intrebare, este retorica).


:laughing: My mistake ... again! Nu shtiu de ce am intrebat!?

VIVI CENZUREAZA MESAJELE !!!

[sters de moderator: da, ti-am sters un mesaj pentru ca l-am considerat necivilizat. ma luai peste picior si asta ma deranjeaza. daca ai ceva de spus, spune fara bataie de joc]

necivilizat? e asa greu sa ai grija sa scrii un nume corect?vivi

Iar daca orgoliul lui byron a fost ranit, asta esteasta este? :laughing: good one… de fapt singurul lucru necivilizat din mesajul ala era ca ti-am scris numele “fifi”… asta te-a deranjat? DE CE? :laughing: :laughing: :laughing:

Pana la urma sunt 4 locuri / judet ? Sau 4 echipe / judet ?

dirtykid

Pana la urma sunt 4 locuri / judet ? Sau 4 echipe / judet ?


4 locuri ... 4 persoane ... ce depasheshte trebuie platit. asha shtiu eu.

Si stii cumva care sunt preturile ? Se plateste acolo ? Cum se procedeaza ?

vorbeste cu domnul emil onea (organizator).

suma ? parca era in jurul la 1.4 mil

e 1.5 milioane … vezi postul asta: http://www.infoeducatie.ro/forum/viewtopic.php?t=316