Pronostic?

Cine va castiga la pagini web ?

cel mai bun ! :laughing:

eu

la prezentari cine e cel mai bun …la open … intervin alte fortze divine

mitza

la prezentari cine e cel mai bun ....la open ... intervin alte fortze divine


trebuie sa mergeti la biserica sa facetzi slujbe :smiley: .

da lordbyron ?

atunci EU ha! :smiling_imp::

:laughing:

Sunteti jale…voi n-ati aflat? anul acesta la concursul national de pagini web nu se acorda locul I … premiul in bani este impartit frateste de juriu :smile:

Jokin`: eu am o presimtire:…va lua un site…dar care site nu pot sti… Macena probabil :stuck_out_tongue:

Castigatorul va fi site-ul … nu este castigator :laughing:

Jay-c , faza asta e copyright 2004 Internetics :laughing:Sau domnul care vroia sa ma ia la bataie in fata la Teatrul National organizeaza si InfoEducatie ? :cry:

OT: Nu vine ala aici, n-are treaba cu adevaratii programatori ai tarii :smile:).Obs: Nu vad pe nimeni la participanti dintre castigatorii de anul trecut in afara de info.devnet.

Sau ar trebui sa ma uit mai bine? Nu prea am vazut lucrari mai bune decat cele de anul trecut.

Ma enervezi … nu vezi acolo … aia din Galati , cu razboi.ro ( SINGURUL SITE DESCALIFICAT LA INTERNETICS 2004 ):laughing:

eu zic k la open ajunge sigur bestgames.ro razboi.ro … de restul nu stiu …

astia si-au facut publicitate si nah … de astia stiu …si au si site-ul pe net btw

Jay-c am o rugaminte…va rog incetati cu internetics…ca am citit destul despre acest lucru…nu vreau sa vad iar pe forumul de la nifoeducatie aceleasi posturi…batai si prostii…ce a fost a fost…de craciun ii dati foc la brad…dar incercati sa nu mai pomeniti…ca fac alergie…daca se poate bineinteles! :smile:

Mitzu…sunt de acord cu tine…vor ajunge , daca nu se intampla ceva sinistru…dar care e faza ca sunt pe internet? asta nu are nici o legatura cu concursul :smile:

Daca eu x`ulescu am un site facut recent, terminat inainte de concurs care va rupe audienta dar nu este facut upload la el pe un server din cauza ca…(citeste mai sus… :smile: )inseamna ca n-am sanse la primele 5 locuri pentru a merge la open? mda… :wink:

Eu cel putin asa am inteles din ce ai postat tu… care site este gazduit pe internet care sanse mai mari…sau nu asta ai vrut sa spui?

Internetics este o sursa de inspiratie si pentru acest concurs , de aceea comparatiile sunt inevitabile.Si … se poate participa la etapa nationala cu alte lucrari decat cele de la judeteana ?

dirtykid

Si ... se poate participa la etapa nationala cu alte lucrari decat cele de la judeteana ?


Mah ... daca tu te rishti sa te prinda comisia ca lucrarea respectiva nu a participat la judetzeana (nu conteaza ca-i mai buna sau nu) ... Go for it ! ... dar eu zic ca nu merita riscul.

Pai eu nu ma risc … dar vad (poate mi se pare) ca unii isi fac de cap pe tema asta.

Daca eu x`ulescu am un site facut recent, terminat inainte de concurs care va rupe audienta dar nu este facut upload la el pe un server din cauza ca…(citeste mai sus… )inseamna ca n-am sanse la primele 5 locuri pentru a merge la open? mda…
dirtykid

Pai eu nu ma risc ... dar vad (poate mi se pare) ca unii isi fac de cap pe tema asta.


Daca eu x`ulescu am un site facut recent, terminat inainte de concurs care va rupe audienta dar nu este facut upload la el pe un server din cauza ca...(citeste mai sus... )inseamna ca n-am sanse la primele 5 locuri pentru a merge la open? mda...


Mie personal mi s-a cerut sa fac o prezentare minima a proiectului pentru a fi trimisa la inspectorat ... banuiesc ca shi lui i sa cerut deci juriul va shti fiecare cu ce proiect trebuie sa se prezinte.

Ok. Sa nu deviem de la subiect.

Pronosticuri ? :smile:

:question: :exclamation: :question: :exclamation: :question: :exclamation:

Eu ma refeream la o lucrare participanta la faza judeteana… vai ce mi-a fost dat ochilor sa vad… :fearful:

Daca nu intelegi despre ce este vorba iti voi explica…dar sincer nu cred ca este dificl de inteles… :smile: