Template-uri

Se pare ca avem si aici probleme cu oameni care vin cu site-uri cu template-uri luate de pe “net”.http://www.infoeducatie.ro/lucrari2004/214poza1.jpg

http://www.infoeducatie.ro/lucrari2004/214poza2.jpgRecunosc imaginile, culorile si fonturile folosite la formularele de login si search de la o posta.

Si cum “the fuck” poti sa rulezi un .php fara server web?Raspunsul tot eu il am. Nu poti :smile:. Inseamna ca e .html redenumit :laughing:Pacat…

Jay-C

Recunosc imaginile, culorile si fonturile folosite la formularele de login si search de la o posta.


Da si un link catre site-ul in care le-ai mai vazut.
Altfel... chiar daca miroase a template, ramane prezumtia de nevinovatie.

vivi nu e nevoie de link. crede-ma, sunt MULTI care stiu de asa ceva, inclusiv eu. daca vrei iti trimit eu vreo 10 PSD-uri care sunt toate facute pe aceeasi idee, cu aceleasi iconitze si multe chestii la fel…

Dupa lupte seculare ce au durat cateva ore am reusit sa gasesc template-ul:http://www.freewebsitetemplates.com/fre … &cat=&s=daAl 2-lea de pe pagina.

Vai … macar daca “falsifica” mai cu cap site-ul … nici macar sa schimbe un pic pozele de pe site … shi faza cu extensia php e dura de tat. :laughing:

Nu stiu cat de naiva crede “autorul” ca e comisia dar pentru binele lui cred ca ar trebui sa se “autodescalifice” pana nu se face de rushine. Parerea mea!

“minunea.php” :laughing:

“fascinanta lume a sondajelor de opinie” :unamused:saracu om s-a mai si chinuit sa scrie cu caractere romanesti…

Sunt unii care participa pentru prima oara la acest concurs. Trebuie sa intelegeti ca nu te nasti invatat si ca unele lucruri se invata cu timpul.Este ok sa sesizati ca autorul (autoarea) a inceput design`ul pe baza unui template arhicunoscut dar vad ca unii dintre voi ati “sarit calul” cu tot felul de afirmatii. Va atrag atentia ca este mai mult decat nepoliticos din partea voastra.

acum am vazut si eu threadul … :laughing: :laughing:

a mai fos asa la un concurs in timis …la noi info …(tot sesiune de comunicari la web) a venit un tip k un site dinamic … semana f f mult k php.net si cica era site-ul oficial al unei comune sau orash …in fine …ideea este ca … l-au pus sa arate sursa si scria pe acolo pe undeva …copyright php.net … s-a taiat tot … a inceput comisia sa rada in hohote …sa nu mai zic de sala

in fine … autoarea … e o EA …baietzi …si asa is putzine fete …macar cu putinele care le avem sa ne comportam fain …(maybe wi`ll get lucky :smiling_imp:: )

a luat ideea de design …poate in spate ar un php avansat si puternic construit … (ot not :stuck_out_tongue:)

minunea? roflmao

… ma scuzatzi daca am fost rau (n-am shtiut ca e vorba de o fata) :flushed: dar totushi … e faza nationala … daca asha lucrari au scapat de “filtru” de la fazele judetene. Nu spun ca toata lumea care vine in tabara trebuie sa shtie PHP, C++, Visual shi alte chestii dar … noh … eu numai zic nimic.

Vivi
Jay-C

Recunosc imaginile, culorile si fonturile folosite la formularele de login si search de la o posta.


Da si un link catre site-ul in care le-ai mai vazut.
Altfel... chiar daca miroase a template, ramane prezumtia de nevinovatie.

La cata experienta ai tu , eu cred ca ar trebui sa faci diferenta dintre un fals si un original. Nu ti se pare evident ca la site-ul ala nu se potriveste nimic , chiar daca design-ul e relativ bun , in rest , este calitativ egal 0.
Eu zic sa treci dincolo de presupuneri , si nu vreau sa fie premiate falsuri, chiar daca nu este gasit originalul.

mah…1. “filtru de la judetene”… don`t make me laugh… ai fi uimit sa vezi ce “filtre” sunt in unele judete :laughing:2. nu inteleg, ce daca e fata? daca e fata are voie cu template-uri? trebuie protejata? aici e concurs si nu conteaza ca esti fata sau baiat, ca ai 14 sau 19 ani. e vorba de fair-play3. oricum poate aia e o varianta veche… poate s-a schimbat de atunci… nu trebuie descalificata pentru ca poate vine cu ceva complet nou, oricum daca se prezinta la concurs cu asa ceva o sa-i para ei rau cand o sa o ia participantii la intrebari :wink:

descalificata ? lol … ma nu mere asa de departe … daca e nahspa lucrarea nu o sa ia neka si o sa se faca de rusine …why should we care ?

si la o adica e o lucrare mica din cate vad …nici ideea nu e super originala … design …nah … si de cod php …nu ma astept la ceva mega complex…deci nu e concurentza pt varfuri asa ca d c va atacatzia si in leg k filtrul de “judetz” la noi o fos in timis … in alte judetze… nici nu mai e faza judetzeana … pai te inscri pe site , si inspectoratul trimite fac k participantii nah … daca mama e inspectoare de info …fioca mere k o pagina la natzionala …doar e romania nu ? d c sa nu ne folosim de fenomenul cel mai dezvoltat … pilele si coruptia :stuck_out_tongue:P

in fine … e problema ei ca a luat templetul …ea o sa se faca de rusine in tabara … si mai ales la prezentare… poate nici aia nu e pagina … poate a dat un printscreen la ceva care o avut pe comp … numai ca sa fie un screeshot … nici site-ul cu care vin eu nu seamana ca ala de pe screenshot in totalitate .l-am mai modificat …

:smiley: mda … “filtre” … poate am exagerat.

lordbyron … nu fi rau … e fata … poate se inrosheshte shi se supara.

Intzeleg ca nu poti face un site in Notepad … dar nici sa exagerezi furand un template … parerea mea.

Shi ai dreptate … daca vine cu site-ul respectiv ei o sa-i para rau cand o sa auda o remarca gen: "Bah, mi se pare cunoscut template-ul … nu e ala de pe freewebsitetemplates.com ?? … Aloo, domnishora … tu ai facut templateu ? sau " … shi discutzia urmeaza probabil finalizandu-se cu o scena gen: fata iese din sala plangand. :laughing:

Am mai vazut cazuri … similare.

Atunci … daca e fata … ziceti mersi… asa mai avem si fete :laughing:

nu am vrut sa zic ca sa o descalifice … pt. ca, what the f***, vreau sa rad shi eu un pic cand face prezentarea :laughing: .

da mitza … shi screenshot-ul de la programul meu e invechit, l-am rugat pe vivi sa mi-l schimbe dar se pare ca nu a avut timp. cred ca o sa-i mai dau un mail.

dirtykid

Eu zic sa treci dincolo de presupuneri , si nu vreau sa fie premiate falsuri, chiar daca nu este gasit originalul.


Nu asa se gandeste in justitie.

Intzeleg ca nu poti face un site in Notepad …

pe pariu ? lailat in notepad scrie html-ul … vb super serios …ask her

si ma enerveaza la culme ca nu e aliniat si cand il impelemtez tre` sa-l aliniez (macromedia …dormat source :smile: )

nu am dat atent la topicul asta pana acum, am vazut ca nr de posturi a crescut considerabil.ok, sa-mi dau si eu cu parerea pt ca altfel nu se poate :stuck_out_tongue:.1. so what if its a she, we shall asl pls only? eh nu interpretatzi gresit dar toturi suntem la concurs de webdesign (1/2 din el) nu la concurs de selectii de templateuri. vreau sa-i vadprezentarea :smiley:. anyway good job if its a she :stuck_out_tongue:. chiar vroiam sa vad daca va fi o fata cu ceva mai serios decat un catzelush care latra in flash :stuck_out_tongue:.2. nu ma incalzeste cu nimic daca cineva scrie html in notepad3. am uitat :stuck_out_tongue: :laughing: